Axiell kutsuu kaikki Arena- ja WebOPAC-verkkokirjastoja käyttävät asiakkaat kuulemaan ja keskustelemaan verkkokirjastojemme tuoreimmista kehityskohteista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Tilaisuus järjestetään Axiellin asiakkaille avoimena webinaarina keskiviikkona 27.3.2019 klo 13-15.

Axiellilta mukana ovat mm. asiakkuuspäällikkö Saku Tuominen ja Arena-koordinaattori Tassu Huttunen, ja asiakaspalvelusta esittäytyy järjestelmäasiantuntija Sirkka Ylander ja järjestelmäasiantuntija Suvi Oksanen. Erityispuheenvuoron pitää Arenan tuotepäällikkö Pascal Collberg verkkokirjastojen tulevaisuudesta ja Claes Källqvist puhuu online-läsnäolosta sekä uusimmista verkkosuunnittelun trendeistä. Pascalin ja Claesin puheenvuorot on englanniksi, muu osuus on suomeksi.

Kehitämme järjestelmiämme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tilaisuuden tavoite on jakaa tietoa kehityksestämme ja suunnitelmistamme, ja arvostamme samalla esiin nousevia näkemyksiä osallistujilta. Lisäksi osallistujat saavat mahdollisuuden tavata verkkokirjastojen kanssa tiiviisti työskentelevää Axiellin henkilöstöä.

Ilmoittaudu keskiviikkoon 20.3.2019 mennessä. Saat ennen tilaisuutta webinaarikutsun. Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUTUMINEN VERKKOKIRJASTOJEN ASIAKASTILAISUUTEEN 27.3.2019