Axiell Group

Axiell kehittää teknisesti edistyksellisiä ja innovatiivisia ratkaisuja kirjastoille, kouluille, arkistoille, museoille ja viranomaisille läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa yli 55:ssä maassa. Yli 1000 kirjasto-organisaatiota tuhansine toimipisteineen käyttää Axiellin kirjastojärjestelmiä ja Axiell Arena-verkkokirjastoa. Axiellin arkisto- ja museojärjestelmät ovat maailmanlaajuisesti käytössä yli 3400 arkistossa ja museossa. Yli 3000 koulua käyttää Axiellin järjestelmää. Axiell konsernin pääkonttori on Ruotsin Lundissa, ja konserni työllistää yli 300 työntekijää 24:ssä toimistossa. Axiellilla on Suomen lisäksi toimistot Abu Dhabissa, Alankomaissa, Australiassa, Iso-Britanniassa, Kanadassa, Ruotsissa, Saksassa, Tanskassa, Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä muodostamme yhden alan suurimmista yrityksistä maailmassa.

Liiketoiminta-alueet

Axiell Group on jaettu kolmeen liikentoiminta-alueeseen: Axiell Public Library, Axiell ALM och Axiell Education & Media.

Axiell Public Library (Suomi, Ruotsi, Tanska, Iso-Britannia och Irlanti) kehittää ja myy kirjastojärjestelmiä ja muita julkisille kirjastoille suunnattuja tuotteita kuten Axiell Arena -verkkokirjastoa, itsepalveluautomaatteja ja RFID-ratkaisuja.

Axiell ALM myy ja kehittää järjestelmiä arkistoille ja museoille.

Axiell Education & Media kehittää ja myy järjestelmiä koulukirjastoille.

Axiell-konserni

Axiell Group >>