Lainaus- ja palautusautomaatit

Lainaus- ja palautusautomaatit mahdollistavat asiakkaiden itsepalvelun ja vapauttavat kirjaston henkilökunnan aikaa asiakaspalvelulta muihin kirjastotöihin, kuten luettelointiin tai kokoelman hoitoon. Automaattien avulla kirjaston aineistojen lainaaminen ja palauttaminen onnistuu myös kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella tai silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla.

LAURI-AUTOMAATTILauri-automaatti
Lauri-automaatti on helppokäyttöinen, edullinen ja vähän tilaa vievä kiireen helpottaja. Palautustoiminnon ansiosta Laurilta soveltuu myös kirjaston itsepalveluautomatiikan tärkeimpien toimintojen hoitamiseen.

Kompaktin kokonsa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi Lauri-automaatti sopii käytettäväksi niin itsenäisenä laitteena omatoimikirjastoissa kuin kiireapulaisena kirjastoissa tai kirjastoautoissa.

Lauri-automaattiin on saatavilla sähkösäätöinen pöytätaso. Tarvittaessa automaatin voi asentaa myös olemassa oleviin kalusteisiin.

Automaatissa on lajittelutoiminto, ja siihen voidaan liittää lajitteluvaunut, jolloin se hoitaa palautusautomaatin virkaa pienissä tiloissa. Lauri-lainausautomaatti toimii saumattomasti myös älyhyllyn parina muun muassa varatun aineiston käsittelyssä.

KUUTIOAUTOMAATTI PALAUTUSHYLLYLLÄAino lainaus- ja palautusautomaatti

  • Selkeä käyttöliittymä opastaa asiakasta laittamaan teokset numeroituihin hyllyihin.
  • Asiakas lajittelee teokset kirjaston lajittelumääritysten mukaan.
  • Automaatti helpottaa ja nopeuttaa henkilökunnan työtä.
  • Hyllyä voidaan käyttää lainaus-palautusautomaatin tavoin tai esimerkiksi varatun aineiston käsittelyyn.
  • Hyllyä on mahdollista saada erilaisilla syvyyksillä.

OTA YHTEYTTÄ

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME >>