Teosvaunut

Teosvaunuvalikoimamme tarjoaa ratkaisut nopeaan ja ergonomiseen aineistonkäsittelyyn. Lue lisää eri teosvaunujen ominaisuuksista.

MEKAANISET KIRJAVAUNUT

Palautusautomaatin hinta sisältää jousivoimaiset kirjakärryt, joissa vaunuissa olevan aineistonmäärä säätää pohjan korkeutta jousen avulla. Kärryt on valmistettu kestävistä ja kevyistä materiaaleista, kuten alumiinista ja polykarbonaatista, mikä takaa niiden pitkän käyttöiän ja vaivattoman liikuttelun.

R1 Ison Omenan palvelutorilla Espoossa
R1 Lappeenrannan kaupunginkirjastossa

SÄHKÖISET KIRJAVAUNUT

Vaunujen pohjaa saa säädettyä sähköisesti. Kun vaunuun tulee paljon kevyitä teoksia, kuten lehtiä tai CD-levyjä, saadaan koko kärryn tilavuus hyödynnetyä pohjan korkeutta laskemalla, jolloin vaunuja ei tarvitse tyhjentää niin usein. Sähkösäätöinen pohja on myös ergonominen: teoksia vaunuista poistettaessa virkailija voi nostaa pohjan sille korkeudelle, jossa hänen työskentelyasentonsa on paras mahdollinen. Ergonomiaa lisää myös säädettävä työntökahva.

ERGOVAUNUT

Nimensä mukaisesti tuote on kehitetty ensisijaisesti ergonomiaa ajatellen. Ergovaunut lajittelevat aineiston valmiiksi pinoiksi, jotka on helppo lajitella oikeisiin hyllyihin. Sähkösäätöinen pohjan kallistus mukautuu virkailijoiden erilaisiin ruumiinrakenteisiin ja työskentelyasentoihin, jolloin kirjapino on aina käyttäjälle sopivalla korkeudella.

Kaikissa kirjavaunuissamme on suuret, 360 astetta kääntyvät kuulalaakeroidut pyörät, jotka tekevät vaunujen liikuttamisesta helppoa. Vaunujen suunnittelussa on myös huomioitu, ettei aineiston kunto huononisi käsittelyssä.

Palautusautomaatteihimme saa yhdisteltyä erilaisia kirjavaunuja. Kaikki kärrymallit sopivat myös vanhempiin palautusautomaatteihimme.

Ergovaunut
Ergovaunut
Ergovaunut
Ergovaunut
Ergovaunut
Ergovaunut

OTA YHTEYTTÄ

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME >>