WeLib – moderni koulukirjastojärjestelmä

WeLib on moderni ja kattava koulukirjastojärjestelmä, jossa yhdistyvät myös pedagogiset toiminnallisuudet. Axiell on kehittänyt järjestelmän, joka tukee opettajien, koulukirjaston ja oppilaiden välistä yhteistyötä. Ja mikä parasta, oppilailla on koulukirjasto aina mukanaan.

WeLib on alusta kaikelle koulukirjaston aineistolle – myös sähköiselle aineistolle ja opetusmateriaaleille. WeLib on sosiaalinen ja helposti saavutettava koulukirjasto, jonka tavoitteet ovat oppimisessa ja lukemisen edistämisessä. Järjestelmän avulla koulukirjasto voi hallita sähköistä ja painettua materiaalia sekä tuoda nämä oppilaiden, opettajien ja koulukirjastonhoitajien haettavaksi ja saataville.

WeLib käytetään selaimen kautta, joten aineistoon pääsy ja sen hallinta onnistuu vaivattomasti.

Näin WeLibiä käytetään

Etsi ja löydä

WeLibissä sekä painetut että sähköiset aineistot ovat haettavissa monipuolisten suodattimien avulla – voit rajata hakua mm. avainsanojen, aineistotyyppien ja oppiaineiden perusteella.

SEURAA TAVOITTEITA

Tilastojen avulla koulu saa kokonaiskuvan aineiston käytöstä. Tilastonäkymien avulla toimintaa luokissa ja koulussa voidaan mitata ja kehittää.

Opettajat voivat luoda tehtäviä oppilaille. Tehtävien seuranta on helppoa, ja tehtävänanto tietyille oppilaille onnistuu suoraan järjestelmässä.